Utveckla och vandra – för företag och organisationer

Reflective Hiking and development

Efter några timmars intensivt arbete tillsammans byter vi om till vandringskläder. Vi tar leden som börjar utanför huset, i riktning mot den magnifika Mont Blanc massivet eller så tar vi oss en bit från byn och går hem över kullarna. Under vandringen diskuterar vi en och annan spännande utvecklingsfråga och tar processen vidare med kängorna på.  Tankarna blir friare, sinnet öppnare där på berget.  Senare unnar vi oss en delikat provning hos byns delikatesshandlare innan den gemensamma middagen. Alla ser vi fram emot morgondagens samskapande. Morgondagens vandring. Morgondagens gemenskap.

Ledningsgruppen

Låt ledningsgruppen ta steg i utvecklingen genom att mötas i ett annat sammanhang. Grupprocessen får en kick med hjälp av vårt program där vi sätter fokus på just det gruppen behöver för att lära känna varandra bättre och fortsätta utvecklas tillsammans. På våra vandringar möts vi i en underbar miljö, kring frågor som är viktiga i utvecklingen av ert lag, som roller, samspel och kommunikation. Ett eget ledningsgruppsmöte kan läggas in i programmet liksom gemensamma aktiviteter.

Visionsresan – på väg mot ett högre syfte

Att ha en gemensam riktning för verksamheten är en avgörande framgångsfaktor för såväl medarbetare som ledare. När det är dags att identifiera ett önskat läge, eller en vision som ska vägleda oss framåt, är det viktigt att både ha tid, fokus och energi för den uppgiften. En annan miljö, ibland utomhus, ibland inomhus, med kunnig och lyhörd facilitering, stimulerar till nya tankar om framtiden. När vi öppnat upp och vågat drömma tar vi nästa, mer strukturerade steg och börjar arbetet med hur vägen dit ska se ut. På våra vandringar får du även tid att tänka individuellt och utmana dig själv i din egen resa. Allt till underbara vyer!

Vandra Med glada gänget vid Mont Joly

Globala team – tillsammans är vi starka

Kanske är ni i början av ett stort, internationellt projekt? Med deltagare från många länder? Med vår erfarenhet av interkulturell kommunikation och egen ledarerfarenhet i globala företag kan vi stötta gruppen med det som behövs. Gruppen får tid att identifiera ett framgångsrikt arbetssätt och var och en får chansen att visa vem man är och vilka drivkrafter som finns. Med fokus på det som gagnar projektet och varje projektdeltagare vägleder och faciliteras gruppen i processen. Tid för projektmöte finns inlagd i programmet, och i vandringen som ingår ges möjlighet att reflektera.

Styrelseresan – gemensam strategi framåt

Tid för att komma på djupet med de viktiga strategiska frågorna saknas ibland. I detta, skräddarsydda, program får ni tid för just det ni behöver, samtidigt som ni kan ha ett sedvanligt styrelsemöte. Vi kan också lägga tid på att arbeta med styrelsen som ett lag, och identifiera framgångsfaktorer för just er. Hur hitta synergierna och utnyttja de olika kompetenserna i gruppen? I en annan miljö, med möjlighet att mötas på ett nytt sätt kan vi garantera att detta blir en styrelseresa som gör skillnad.

Öppen vandring för ledare

Vi sätter ihop öppna utvecklings- och vandringsupplevelser för ledare som vill ha tid att reflektera, fördjupa och dela erfarenheter kring ledarskap och personlig utveckling. 

Skräddarsydda program

Alla program skräddarsys efter behov och önskemål och kan äga rum såväl i Alperna som på andra platser, i Sverige eller utomlands. Oavsett var – upplevelsen blir personlig, utvecklande och rolig under trygg ledning och facilitering.

Om Åsa

Åsa har en bakgrund som kommunikationschef, organisationskonsult, coach och förändringsledare. Idag är hon verksam som föreläsare, moderator och facilitator. Med en MBA från Handelshögskolan i bagaget och sin ledarerfarenhet har hon stor verksamhetstrategisk förståelse. Hon föreläser och utbildar ledare och medarbetare i kommunikation, möteskultur, förändring och motivation. Hon jobbar lika gärna digitalt som IRL och lika gärna på svenska som franska, tyska och engelska.

Mer info: asalindell.com